Praktijkadres Therapiepraktijk Lodewijkstraat
Lodewijkstraat 30
7553 LB Hengelo
Telefoon 06-20689616
E-mail: e.ketz@psychotherapietwente.nl

Telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 12.30 en 13.30 u

U kunt via de hoofdingang naar binnen. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer rechts om de hoek, zonder u te melden bij de doktersassistente. Daar wordt u opgehaald.

bekijk onze locatie op de kaart

Aanmelding en Wachttijden

Aanmelding

Bij aanmelding wil ik graag vooraf telefonisch met u overleggen en kan ik uw eventuele vragen beantwoorden. Het nummer van de praktijk is 06-20689616. Het telefonisch spreekuur is op dinsdagen en donderdagen tussen 12.30u. en 13.30u. Als u een boodschap inspreekt met uw naam en telefoonnummer en daarbij aangeeft wanneer u bereikbaar bent, dan bel ik u op korte termijn terug.

U kunt de praktijk tevens per e-mail benaderen. Het e-mail adres is e.ketz@psychotherapietwente.nl.

Wachttijden

Momenteel is er sprake van een aanmeldstop en kunnen er geen nieuwe clienten op de wachtlijst geplaatst worden. Houdt u de website in de gaten, zodra er weer ruimte ontstaat zal dit worden vermeld. (update: 19-02-2020).

U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen.

Kennismaking en afspraken

Bij het eerste gesprek dient u in het bezit te zijn van een verwijsbrief van uw huisarts. Onder het tabblad "verwijzing" vindt u een door de zorgverzekeraars goedgekeurd format. Tevens vragen wij uw zorgpas van de zorgverzekering en een legitimatiebewijs mee te nemen.  Afspraken worden in overleg gemaakt. Mocht u verhinderd zijn, dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven. U kunt daarna zelf contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.