Praktijkadres Therapiepraktijk Lodewijkstraat
Lodewijkstraat 30
7553 LB Hengelo
Telefoon 06-20689616
E-mail: e.ketz@psychotherapietwente.nl

Telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 12.30 en 13.30 u

U kunt via de hoofdingang naar binnen. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer rechts om de hoek, zonder u te melden bij de doktersassistente. Daar wordt u opgehaald.

bekijk onze locatie op de kaart

Edith Ketz

Sinds 2001 werk ik als vrijgevestigd psychotherapeut. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij een grote GGZ instelling. Als GZ psycholoog en psychotherapeut ben ik breed opgeleid en heb me gespecialiseerd in de cognitieve gedragstherapie, cliëntgerichte therapie, partner-relatietherapie, Emotionally Focused Therapy (EFT) en EMDR (traumatherapie). Wat ik u wil bieden is de ruimte om samen te onderzoeken waar en hoe u in uw huidige leven psychisch in de knel bent geraakt. Vervolgens bespreken we samen welk behandeltraject u gaat volgen, kortdurend als het kan en langer durend als dat nuttig en nodig is. Daarbij kunnen verschillende therapievormen uit het hulpaanbod worden ingezet, afzonderlijk of gecombineerd.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NVP en LVVP en ingeschreven in het BIG overheidsregister onder de nummers 19056643916 (psychotherapeut) en 19056643925 (GZ psycholoog). Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie (VGCt), de Nederlandse Vereniging van Relatie-en Gezinstherapie (NVRG), de Vereniging EMDR Nederland en aangesloten bij de Stichting EFT Nederland. Ik ben supervisor, leertherapeut en werkbegeleider voor de VCGt en de NVP, voor GZ psychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen in opleiding.

Karin Wermelink

Als orthopedagoog doe ik werkzaamheden voor de praktijk op het gebied van diagnostiek en behandeling van autisme, EMDR en geef een aantal trainingen zoals assertiviteitstraining.

Ik ben aangesloten bij NVO en sta ingeschreven bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

 

Simone Wennemers

Ik ben vier dagen per week werkzaam in de praktijk. Daarnaast volg ik de opleiding tot GZ psycholoog. Ik heb ervaring met de behandeling van angst- en stemmingsklachten en trauma. De behandelmethodes die ik inzet zijn cognitieve gedragstherapie en EMDR. Als behandelaar vind ik het belangrijk om een goede behandelrelatie op de bouwen.

 

Nelleke Meijer

Ik werk sinds 19 jaar in de GGZ bij een grote intstelling, als psycholoog NIP. In het kader van de specialistische vervolgopleiding tot psychotherapeut ben ik één dag per week werkzaam in de praktijk. Mijn specialisaties zijn schematherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Ik ben lid van het NIP, de VGCt en VEN.

 

Psychotherapiepraktijk Twente werkt in hetzelfde pand nauw samen met Ingid Hinssen (www.psychotherapiepraktijkhinssen.nl), Marianne Kemink (www.mariannekemink.nl) en Trudy van den Dungen (www.pedagogischperspectief.com). Nadere informatie over werkwijze en wachttijden is te vinden op hun websites.